Blandad stil

I går blev det en riktig slappardag vilket behövdes, vi gjorde ingenting förutom att titta på serier och äta god mat, smörstekt helleflundra med potatis och tzatsiki, jag njöt länge av varje tugga. Min bästa vän och hennes kille kom förbi en stund på kvällen, hon hade med sig en kartong med kläder och väskor till mig, bland annat väskan på bilden som jag är helt fäst vid, älskar att den känns lite "tantig" eller vad man kan kalla den, älskar den stilen samtidigt som jag har en extremt blandad stil, jag köper bara det jag tycker är snyggt och sedan blandar jag en hel del, gammalt som nytt och allt från 60 tal till 2021 talet.  

Klänningar har blivit min nya grej, älskar att slänga på mig en klänning, jag gick aldrig i det förut, jag vet inte om det hade med att göra att jag nästan bara hade killkompisar i tonåren och jag inte riktigt blev den här tjej tjejen med klänningar och målade naglar. Jag vet inte. 

Vi har precis spelat klart lite kortspelet Uno med svägerskan med familj och jag hoppas nästan på en heldag med massor av spel, vädret är inte på topp idag så det blir väl en mysig innersittardag.

Jag har så många intressanta inlägg på gång, jag påbörjade ett långt i går kväll och nu fick jag feeling att skriva medan de andra är nere på badstranden medan jag sitter i soffan med havsutsikt, underbart. Jag bor redan i mitt absoluta drömhus men det enda som fattas är en riktigt fin havsutsikt som det är här där jag befinner mig just nu. Vi har delvis havsutsikt från vårt hus men den syns inte på sommaren. Jag älskar att skriva samtidigt som jag ser havet. 


Allmänt | | Kommentera |
Upp