Dejter

Omg vad jobbigt det är att flytta, jag hade nästan glömt hur det är att packa och fixa. Ett stort kaos just nu med andra ord. Efter lite ändrade planer så förbereder vi flytten i dag och i morgon och på söndag morgon går flyttlasset mot min lägenhet. Det är lite blandade känslor just nu. Max 1-2 flyttar kvar innan vi flyttar in i vårt hus. Och varför jag säger att det kan vara två flyttar är att allt hänger lite på när min lägenhet blir såld, vem vet, vi kanske bara bor där i en månad, nä men vi får se. Huset kommer i juni som ni vet sedan är det inflyttningsbart efter några veckor. Vårt liv just nu, hit och dit och upp och ner. 

I går hade jag frukostdejt med en av mina närmaste tjejkompisar, vi satt där och pratade massor om hus och det slog mig flera gånger att vi inte är tonåringar längre utan här satt vi, två vuxna och pratade om husbygge m.m. På ett sätt var det helt fantastiskt och på ett annat sätt "vart tog tiden vägen". Tycker att tiden går lite väl fort, okej det kan gärna fortsätta att göra det fram till juni men sedan vill jag dra lite i handbromsen. 

Efter frukostdejten mötte jag upp svägerskan och så åkte vi och handlade massor med gott till i kväll då vi är sex personer som ska äta middag ihop och spela spel och bara ha en mysig fredag. Så taggad. 

I går hade jag också dejt med sambon, först var han och klippte sig, sedan var planen middag och bio men det var så dåliga sittplatser på bion så vi sköt på den till nästa vecka. Vi käkade på Sovel i Sickla, poke bowl med tonfisk för min del och pratade en massa. 

En helt fantastisk torsdag och jag ser så mycket fram emot denna helg. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp