Årets sista dag 2021

Då är det inte så många, timmar kvar av detta år 2021. Det har varit ett fint år med speciella ögonblick och jag tänkte nämna några av dom.

Sommaren med min syster och hennes familj i en annan del av Sverige var fantastisk. Helt magiska dagar i Hälsinglands vackra natur och massor av mys med deras lilla dotter. Vi besökte även min syster med familj nere i Malmö, en fantastisk vacker stad. 

Vi blev klara med altanen på framsidan detta år vilket innebar mysiga "fester", både midsommar och kräftskivan var på vår altan i goda vänners sällskap. Det blev sena sommarkvällar.

Vi har spenderat sommaren med många båtturer till olika restauranger, picknickar och mys. Älskar att vara ute på sjön. 

Vi besökte ett flertal vackra platser på västkusten, bland annat Lysekil, Marstrand, Fjällbacka och Smögen. Många roadtrip med andra ord. Älskar att se fina platser, upptäcka nya och utforska. 

Jag fick glädjetårar som rann nedför mina kinder när jag fick äran att bli gudmor till en kommande bebis, att just jag blev gudmor, för första gången. Det är väldigt stort för mig. Jag känner mig även som "gudmor" till deras lilla son, vi har ett fantastiskt band och står varandra nära.

Mina närmaste tjejkompisar har fått bebisar detta år vilket är så himla mysigt, så vackra barn. 

Liseberg på julmarknaden var galet mysigt. 

Det har blivit en hel del mysiga vårdagar, sommardagar, höstdagar och vinterdagar med mina fina i mitt liv som jag är otroligt tacksam för.

Denna sista dag kommer att firas traditionellt med gänget, trerätters middag och lite så.

Jag önskar er ett fantastiskt avslut på året 2021 och en bra start på 2022! Ta hand om er och andra, var den bästa, versionen av er själva och tro på vänlighet och äkthet. 

Vi hörs nästa år. kram
Allmänt | | Kommentera |
Upp