Helgen

Gud vad jag har längtat efter att blogga och har tänkt flera gånger att okej nu ska jag blogga en stund men det hanns inte med men nu så.

Helgen har varit helt fantastisk. I fredags hade vi en "sleepover" hos sambons pappa tillsammans med svägerskan med familj. Lyckan att träffa deras lilla kille på snart två år var total. Vi brukar i princip träffas varje helg men nu har man varit sjuk i covid och lite så och suttit i karantän. När han såg mig kom han springandes med lysande glada ögon och omfamnade mig, då kom mina glädjetårar. Älskade lilla barn.

Vi spenderade dagen med att bara umgås, prata och mysa. Vi hade köpt massor av godis och till middag åt vi supergoda fetaostbiffar, kokt potatis och sås och på kvällen spelade vi Plump. 

Det var så mysigt att vakna upp och käka frukost och även lunch ihop. Det kändes som att vi hade hyrt ett hus och var på semester ihop. Vad jag längtar till sommaren nu. Så mycket energi jag fick i helgen, så mysigt. Vi hängde till eftermiddagen och när vi åkte hem köpte vi med och sushi bland annat och bara hade en myskväll hemma. 

I går såldes vårt matbord och våra gamla stolar som tillhör bordet vilket var med blandade känslor, jag älskar det bordet men samtidigt är det för litet för vår matsal. Jag trodde aldrig att jag skulle hitta ett lika fint bord men nu är vårt nya matbord beställt och det är så jäkla fint. Också ett runt bord, större och i trä. Ni ska få se sen. Jag är så nöjd och det bordet är snäppet finare än det vi hade innan och det trodde jag aldrig att vi skulle lyckas hitta. Nu är jag i valet och kvalet om vi ska ha en natta under matbordet eller inte. Den gamla mattan ska ut och jag är lite sugen på ett stor beige korthårig mjuk matta under bordet. Vi får se. 


Allmänt | | Kommentera |
Upp