Fondue, ost och spel 😁

Efter det tråkiga beskedet fixade vi oss och drog i väg på en toppenkväll helt i min smak. Vi var nio personer och alla skulle köpa med sig lite ostar. Vilka sjukt goda ostar det var, fotade alla med namn så att man minns till nästa gång. Jag älskar verkligen ost 😋 nom nom. Det bjöds även på fondue, oxfilé, entrecote, grönsaker, svamp och potatis. Och en bea grill, den fick mig verkligen att längta till sommaren och grillkvällar ☺️

Vi spelade ett av de roligaste spelen jag någonsin spelat, Cranium 👏👏👏 där man var två lag och sedan var det uppdrag och sånt. Det var så kul, hade kunnat fortsätta spela hela kvällen ☺️ det kan jag verkligen rekommendera till middagarna större sällskap 👍 fem av fem i betyg av mig. 

Hade kunnat köra en repris av gårdagen i dag ☺️ fantastisk kväll ☺️ Tack! 

Hade på mig en ny klänning ifrån Zara i går, köpt för flera månader sedan. Och självklart sprack den vid brösten 😭😂 värdelöst... Jag har lite kläder som gått sönder nu och jag är väl inte så jättebra på att sy. Trist när saker går sönder direkt. Samma sak med en dress från Nelly. Den gick sönder i Afrika. Äsch nu ska jag inte gnälla om mina nya plagg 😂 får väl hitta en gammal trasa i garderoben att ha på mig helt enkelt 🙈 nått som håller ! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Allmänt | | Kommentera |
Upp