Fondue, ost och spel 😁

Efter det trĂ„kiga beskedet fixade vi oss och drog i vĂ€g pĂ„ en toppenkvĂ€ll helt i min smak. Vi var nio personer och alla skulle köpa med sig lite ostar. Vilka sjukt goda ostar det var, fotade alla med namn sĂ„ att man minns till nĂ€sta gĂ„ng. Jag Ă€lskar verkligen ost 😋 nom nom. Det bjöds Ă€ven pĂ„ fondue, oxfilĂ©, entrecote, grönsaker, svamp och potatis. Och en bea grill, den fick mig verkligen att lĂ€ngta till sommaren och grillkvĂ€llar â˜ș

Vi spelade ett av de roligaste spelen jag nĂ„gonsin spelat, Cranium 👏👏👏 dĂ€r man var tvĂ„ lag och sedan var det uppdrag och sĂ„nt. Det var sĂ„ kul, hade kunnat fortsĂ€tta spela hela kvĂ€llen â˜ș det kan jag verkligen rekommendera till middagarna större sĂ€llskap 👍 fem av fem i betyg av mig. 

Hade kunnat köra en repris av gĂ„rdagen i dag â˜ș fantastisk kvĂ€ll â˜ș Tack! 

Hade pĂ„ mig en ny klĂ€nning ifrĂ„n Zara i gĂ„r, köpt för flera mĂ„nader sedan. Och sjĂ€lvklart sprack den vid brösten 😭😂 vĂ€rdelöst... Jag har lite klĂ€der som gĂ„tt sönder nu och jag Ă€r vĂ€l inte sĂ„ jĂ€ttebra pĂ„ att sy. Trist nĂ€r saker gĂ„r sönder direkt. Samma sak med en dress frĂ„n Nelly. Den gick sönder i Afrika. Äsch nu ska jag inte gnĂ€lla om mina nya plagg 😂 fĂ„r vĂ€l hitta en gammal trasa i garderoben att ha pĂ„ mig helt enkelt 🙈 nĂ„tt som hĂ„ller ! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

AllmÀnt | |
Upp