Tågkaos.

I går blev det en deja vu från min inbokade Italienresa år 2018 då alla flyg blev inställda då jag skulle flyga dit, just den tiden. Helt sjukt. Det var då vi tänkte om rätt fort och bytte ut kläderna jag hade packat till Italien och la ner kläder att ha i Barcelona istället och drog dit, allt detta sker inom 10 timmar. Spontan? Absolut.

Men det var inte spontaniteten som var i går utan jag skulle åka till Sollentuna för att göra pass, när jag kommer till centralen så är alla tåg inställda pga ett tillbud och ingen prognos finns när trafiken åter kommer igång vilket innebar att det blev så många byten istället, tunnelbana, tvärbana, tåg hit och dit. Fastnar i Solna där tågen fortfarande inte kommer, ingen vet när tågen kommer i gång så jag är fast i Solna i 45 minuter. Panik över att missa min passtid då det är svårt att få tider växte.

Men när jag inte har mycket marginal alls till min tid kommer äntligen tågen i gång. Jag är där tjugo minuter innan min tid. Att vara ute i mycket god tid i Stockholm är verkligen ett måste...

Och jag var så stolt över Albert (min hund) då det var första gången han åkte buss, tåg, tunnelbana, tvärbana, rulltrappa, var inne mitt i smeten i stan. Han var så himla coollugn. Fantastiska hund.

Efter passet gick vi och käkade på Texas Longhorn i Sollentuna centrum och creed till dom som tar emot hundar på restaurangen, vilken service vi alla fick och jag avnjöt min favoritsallad därifrån, deras ceasarsallad slår allt. Mums. 
På kvällen träffade jag killen jag dejtar och han bjöd både mig och min bror på en magisk middag med både hamburgare och grillspett. Vi satt långt in på kvällen och bara snackade en massa. Gud vad jag älskar sånt. Då njuter jag till max. Han lägger ner sin själ i maten och det blir så bra. Själv har jag inte riktigt det intresset för mat vilket resulterar i att jag nog inte är så värst kunnig på mat. Tyvärr. 

Ikväll blir det tacomiddag med vänner. Det ser jag fram emot. Och idag åker Albert till sin husse. Vi gick precis en långpromenad och snart måste jag få iväg lite jobbmejl innan jag tar helg. Mina fredagar är heliga sedan gammalt. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp