Sol, veckan som varit och drömmar ☺️🙏
Hej mina läsare!

Åh vad jag har saknat att skriva. Nu är jag tillbaka, förra veckan bestod av jobb, plugg, middagar med vänner, träning och shopping. När jag var på tjejmiddag spelade vi ett spel där man skulle säga tvärtom, först trodde jag att det skulle vara jätteenkelt men det var riktigt svårt och så roligt 😂😂 jag älskar att spela spel 🙈 kollade igenom en video här om dagen när jag hade poolparty hemma hos mina föräldrar och så spelade vi med andra ord och jag spelade in hela den stunden och jag dör av skratt alltså 😂😂😂 hahaha! 

Veckan har bestått av lite jobb, plugg, hockeymatch. Jag brinner verkligen för mitt jobb, jag har alltid haft drömmen att jobba med människor, hjälpa människor. Göra någon skillnad för andra. 

Jag är helt tokig i serien Greys Anatomy 🙈 och ibland drömmer jag om att bli kirurg eller någon högre läkare. Som barn ville jag bli forskare inom cancer, men att ha direktkontakt med människor som behöver hjälp är mitt kall. Ju svårare fall, destu mer. 

Vi har haft riktigt fint väder i några dagar nu, helt underbart 🌞 solen gör så otroligt mycket. 

På tal om sol, jag vill bli brun. Körde en soldusch förra veckan men blev väldigt besviken på resultatet. Skulle ha gått tillbaka känner jag och klagat lite, det kostade ändå rätt mycket, och det blev inte mycket resultat alls, såg ingen skillnad.. Så jag får väl boka en resa och lägga mig under den riktiga solen i stället. Dricka massor av apelsinjuice och iste och bara mysa, myyyyyys 🙈☺️🙏 

Maldiverna och Italien vill jag verkligen till nu. Har hittat en riktigt magisk plats i maldiverna , en liten ö med lyx 😍 Italien finns det tusen platser jag vill till, så där kan jag verkligen inte bestämma mig för en plats. Där vill jag åka runt.  

Har varit på Arlanda flera gånger förra veckan , av olika anledningar och jag tycker det är så härligt att åka dit 🙈 
(null)Allmänt | | Kommentera |
Upp