2016

Det här året börjar att leda mot sitt slut, det värsta året i hela mitt liv. Vad var det bästa med detta år då, det var när jag hade min familj, allt fram till den 27e augusti var bra, även om det fanns stunder som var mindre bra så var allt faktiskt bra nu när jag vet hur det känns att förlora en person som man älskar så fruktansvärt mycket, när ens hälft dör, när ens mamma dör på ett sådant tragiskt sett som i en jävla trappa, när hon lämnar jordelivet och aldrig kommer tillbaka, det är först nu man inser hur viktig tiden är och att man verkligen ska ta till vara på livet, inte klaga på skitsaker utan verkligen se vad man verkligen har, då menar jag inte saker, utan människor, människorna i ens liv är det viktiga, de människor som bor i ditt hjärta. Att få bort negativa tankar, tänka på allt positivt i stället. Vi människor har en tendens att ta varandra för givet, ta livet för givet,  att vi har all tid i världen till att berätta för någon hur mycket denne betyder för en, men sanningen är att livet kan vända på en sekund.
 
Sedan var det en resa som betyder otroligt mycket för mig, en månad innan mammas bortgång var jag i Grekland med vänner och bodde även ensam där och jag fann verkligen mig själv, inre ro, jag byggde en sådan otrolig glädje i mig, den resan var ett äventyr i att hitta mig själv.
 
Så, nu i efterhand så var allt bra i mitt liv tills 27.08.2016. Jag klagade på småsaker, men allt var BRA. 
 
Jag har fått en helt annan syn på livet och värdesätter helt annorlunda och känner en sådan tacksamhet för det jag har, mitt liv är kaotiskt och folk undrar hur jag orkar. Jag hittar det positiva i allt negativt som händer, jag omvandlar det jobbiga till styrka och jag väljer vem jag vill vara och jag tappar aldrig hoppet. 
 
Snart avslutar jag år 2016 och går in i 2017, det året då saker och ting vände.
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp