Tänk om jag en dag...

Jag skulle blogga tidigare i morse men jag var så färdig så när hunden hade varit ute på en långpromenad kröp jag ner under täcket, och somnade tills nu. Jag blev nog lite kall i går när jag var och tog massor av bilder, det höll på att mörkna så det fick bli snabba ryck och det var en aning kallt ute men det blev fina bilder och det var en vacker himmel så det var jag glad över.

Jag har skickat in min bok till några vänner som bedriver ett förlag och som själva skriver böcker för både barn och vuxna, en barnbok från dom finns bland annat att köpa på adlibris, (klicka HÄR för att komma till boken som är för barn mellan 3-6 år) inte i samma kategori som mig själv men jag ville ha lite åsikter på det jag har skrivit hittills, jag är så spänd över att höra deras kommentarer och få utveckla min bok ännu mer innan jag vill få den tryckt. Tänk om jag en dag sitter här med min bok, en riktig bok, inte bara massor av text i word utan en inslagen bok med en titel  en fram och baksida, en roman. När jag tänker på det får jag fjärilar i magen. 

Så i dag ligger jag nedbäddad i sängen och skriver lite, jag har inte tid att bli sjuk så nu vilar jag i förebyggnade syfte. 

Allmänt | | Kommentera |
Upp