En helg i skärgårdens pärla ☺️

Hej mina läsare! 

I går efter att älskling hämtade mig i forum så åkte vi hem, bytte om till gymkläderna och drog och gymade med älsklings bror. Jag körde mycket rumpa och även lite mage. Vi var väl där en timme innan vi drog hem, packade väskorna och åkte och handlade massor av gott. Köpte olika laxrätter i delikatessdisken , fjärilskotlett och massor av gott sedan åkte vi ut i skärgården. 

Lagade middag och sedan mös vi framför en magisk solnedgång 😍 sedan körde vi våra fem kort som vi börjat köra varje kväll som jag fick i present. Korten innehåller en mening, typ, vad vill du uppleva för dröm med mig, när känner du dig mest uppskattad av mig. Så sitter vi och har djupa samtal på kvällarna, det är så himla mysigt ☺️ 

Vi låg och kollade på talang och avslutade kvällen med en thriller innan vi somnade ☺️

Nu sitter jag här ensam i stugan, älskling skulle möta upp några vänner och kommer om någon timme tillbaka, själv blickar jag ut över havet och äter nachos med hemlagad guacemole, nom nom 😋 lite småkyligt i dag ☺️ får se vad vi ska göra mer, vi blir här i natt med. 

Just det, köpte två hårband i går, jag som är för lat för att fixa håret mer än att borsta det är detta perfekt, så jäkla snyggt. Köpte dessa på H&M men ska kolla lite på nätet om jag ska beställa några med. 

Vi sitter och planerar en resa till Tylösand med några kompisar, det var evigheter jag var där. När jag var liten brukade mina föräldrar låna en stor villa där varje sommar, jag och min kusin har riktigt roliga minnen därifrån 😂 och det är så himla vackert, ända stället jag varit på i Västkusten. Minns att i villan vi bodde i fanns det en skyltdocka med tomtekläder som jag var livrädd för 😂 jag tycker fortfarande tomtar, och även clowner är obehagliga 🙈🙈 Det ska bli riktigt kul att åka till västkusten. Vi har även en tripp långt upp i Norrland planerad om två veckor ☺️ vi ska åka på bröllop, jag älskar bröllop, bland det bästa jag vet. 

Hoppas att ni hade en mysig fredag 👍

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Allmänt | | Kommentera |
Upp