Mitt barndomshem

Tog nyss en promenad förbi min familj för att lämna en sak och passade på att få lite tid med ena brorsan som var hemma, vi var ute och lekte med Albert så det var mysigt. När han åkte iväg så stod jag där länge och blickade på huset, det huset som faktiskt är mitt barndomshem sedan jag var tio år gammal och hur vackert huset faktiskt är. Det är sagolikt vackert och jag längtar så mycket tills vi fixar vår tomt utvändigt. Men hur som helst, mitt barndomshem. 

På den här bilden ser man faktiskt alla mina rum. När jag var 10-12 år hade jag rummet högst upp och mellan 12-15 hade jag rummet under det som i dag är ett badrum, sen fick jag min stuga när jag var 15 som har allt, badrummet där har renoverats två gånger på resans gång och jag måste skryta om att jag designade det senaste gången. Så fint. Ja så där har ni alla mina rum plus eget hus innan jag flyttade hemifrån när jag var 22 år. 


I dag bakades det sjukt goda maränger här hemma med silad oboj på utsidan, inte mycket utan mer för utseendet. Farligt goda. 


Allmänt | Barndomshem, hem, home | | Kommentera |
Upp