Glad påsk 🐰

Jag har Albert, min storpudel under påsken vilket innebär mycket bus, långa promenader, playdates plus mycket mer. Att ha honom varannan vecka är guld värt. Till en början var det lite ledsamt och självklart saknar jag min vovve dom veckorna jag inte har honom men man har mer kvalitetstid tillsammans nu. Ena veckan fyller jag dagarna med roligheter för honom, även för mig själv såklart och nästa vecka kan jag fokusera på mig själv. Då kanske det inte blir leriga promenader, bus i hundrastgårdar, stanna var tionde sekund på en promenad för att Albert ska lukta på nått 😂 4 promenader per dag varav 1-2 längre, i alla väder, hur jag än mår. Aktivering, motion, miljöombyte, stadspromenad, skogspromenad, bussåkning, tunnelbana och allt sånt, sånt som förgyller hans liv. Att förgylla hans liv varannan vecka är mitt stora fokus när jag har honom. Skapa minnen ihop.

I går tog vi en långpromenad i två timmar vid havet i solen, någon timme senare skrev en tjejkompis och undrade om vi var sugna på en promenad så det blev två långa promenader innan det var dags att gå till jobbet. Albert hade på sig sin slips vilket väckte oväntat mycket uppmärksamhet och många stopp då folk ville hälsa och berömma honom över hur fin han var. Jag var så stolt. 

Det var en mysig kväll på jobbet, dock mycket ångest och där får "psykologen i mig" jobba vilket jag gillar, inte att personer har ångest, men att kunna bemöta det och hantera situationen. Jag brinner otroligt mycket för just att trygga människor och sprida ett lugn. Vara någons trygghet och verkligen ta mig an den rollen. Jag har tagit mig an både barn, ungdomar och äldre med svår ångest så det finns väldigt nära mitt hjärta. Det är mitt kall här i livet att jobba med det. Trygghet, personcentrerat, vårda, känna av och lyssna. 

I går kom ett paket från vårdväskan. Bl.a en namnskylt och pennhållare. Men också ett par somriga stödstrumpor. När man arbetar inom vården går man mycket, i princip hela tiden och då är det så skönt att ha stödstrumpor på sig så fötterna och benen orkar.

I dag startade jag den här långfredagen med att möta upp en vän och kollega och hennes fina tik för en långpromenad tillsammans. Min hane till hund blev helt förälskad av denna vackra skapelse till tik så jag kan säga så här, det känns som att min hand har gjort ett rejält träningspass 😅😂 min hund måste ha sett så ouppfostrad ut, en kärlekskrank vovve som bara ville pussas. Men det var en mysig promenad. Det var det verkligen 🥰

Nu har jag varit till affären och köpt en massa gott till oss båda och är så redo för myspys dessa dagar, både på jobbet och hemma. Tillsammans med min pudel och fina människor som jag har i mitt liv. Jag är så otroligt tacksam, jag är verkligen det 🥹❤️

Glad påsk och ta hand om er och varandra 🐰🐣🌸🐥🌻🐩

Kram från mig och Albert. Allmänt | #påsk, #stödstrumpor, #vårdväskan | | Kommentera |
Upp