31a mars 2015

God morgon !
 
I går var det jobb som gällde och det gick väldigt bra. Dock slutade en arbetskollega i går och det är alltid lite tråkigt, hatar att säga hej då till folk jag tycker om.
 
Efter jobbet mötte jag upp en vän för en lunch och snack i flera timmar, det avslutades med en vaniljsemla. Hur god som helst! Jag har blivit beroende av att äta ute har jag märkt, äter typ ute 6 dagar i veckan vilket inte är bra. Sitter redan nu och funderar på vad jag ska äta till lunch. Det kommer nog att bli thaimat med mina arbetskollegor.. Haha!
 
I dag har jag inga planer efter jobbet, hade behövt åka hem och sova men jag stannar nog kvar på jobbet lite. Sov skit i natt. Först var jag helt död när jag kom hem i går och somnade som en stock mellan 5-7, sedan vaknar jag upp som en piggelin. Sedan väntade jag på att en person skulle ringa, trodde inte det skulle dröja så länge, men men. Somnade om vid halv 1 igen. Nu sitter jag här och lyssnar på musik och ska snart ta hundarna på en promenad innan det är dags för en ny arbetsdag.
 
Sista dagen på mars för detta år, nu kan väl våren komma när vi går in i april. Påsk snart med, har inga planer än för påsken. Sedan vill jag börja planera för sommaren...
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp