Dags att fixa mat till festen?

Man lever bara studentlivet en enda gång i livet, och speciellt om du är en student som pluggar i tex Uppsala. Kanske är det så att du snart fyller tjugo år och vill anordna en stor fest tillsammans med dina vänner, men tänk på att inte bjuda alltför många.


Det är mycket som ska fixas till festen. Lokalen är bokad men att fixa mat är tidskrävande och vad ska du bjuda på? Tänk om också några är vegetarianer, eller till och med veganer i din kompiskrets eller bland släkt och bekanta. Ge det huvudkliande och tidskrävande förjobbet, preppen, tillagningen och uppläggning någon som kan! Ge det till Catering i Uppsala så fixar dom den där härliga lyxiga matbuffen, eller så kan de göra färdiga portionsmenyer för att underlätta en gemensam måltid där alla portioner är färdiga, samt redo att serveras och du kan släppa alla dina tankar på maten helt. Du behöver inte oroa dig över smaker, uppläggning, sälta, korrekta kombonationer eller vad gästerna ska tycka om upplägget. Rätterna är beprövade och genomtänkta för att skapa en gastronomisk och kulinarisk upplevelse, för visst var det väl måltiden vi skulle fira? Nej nu drömde jag mig bort när jag läste igenom deras meny.  Eller ja. Det du måste göra i engagemang är att ta reda på, och skriva till dom hur många vegetariska rätter, hur många kötträtter och om det är någon som är vegan i sällskapet, så ordnar de resten. Fast om det är ditt största problem nu, så är det väl inte så krångligt? Har du svårt att hinna med eller ens fundera på vilken efterrätt du önskar då? Luta dig tillbaka och lägg upp benen på bordet, Det fixar dom också till dig. 

Eller är det en härlig brunch du ska ha med dina tjejkompisar, snacka massa skit och äta goda smörgåsar med kanske avocado, hummus och picklad rödlök vilket lät jättegott eller varför inte en ceasarwrap med svensk kyckling, romansallad, ostflakes och ceasardressing. Mums. Perfekt att även ha sena kvällar med pluggsällskapet en gång i veckan kanske. Oavsett om du ska ha en mindre eller större tillställning så slipper du tänka på maten. 


Jag blev personligen riktigt hungrig av att läsa igenom deras meny, och min pojkvän (som jag tidigare berättat om, som ser till att mina smaklökar dansar tango i månskenet) öppnade ögonen för varmrätternas genomtänkta smakkombonationer och något jag lärt mig tidigt i vårat förhållande är att han kan, liksom catering i Uppsala, skapa riktigt fina minnen genom perfektionen i matlagningskonsten

Allmänt | #catering, #catering uppsala, Cateringfirman.se | | Kommentera |
Upp