Riktigt bra tips

Jag älskar det "naturliga" och nyttiga men jag älskar också vissa produkter och onyttigheter. Så här kommer mina favoritprodukter, tips på en superbra peeling för kroppen som du enkelt gör hemma och en nyttig men så god smoothie, ja lite gott och blandat.

Först ut tänkte jag tipsa er om den bästa peelingen jag någonsin testat och det är en peeling du kan göra hemma. Det enda du behöver är vatten, socker och honung och sedan är det bara att massera in det på önskat område. Jag gjorde den nyss på mina torra händer och läppar och det känns så himla fräscht och peelingen tog verkligen bort döda hudceller. Ett annat tips när det kommer till peeling är att peela händerna eller fötterna och sedan sätt på engångshandskar eller påsar och låt verka ett tag. Du kan även göra på samma sätt med lotion då värmen tar upp lotionen bättre. 

En annan sak jag tänkte tipsa er om är spenat och hur nyttigt det faktiskt är med både spenat och med blåbär. Kanske har du svårt att få i dig spenat men mitt tips då är att köpa babyspenat och ha en näve i en smoothie. Jag brukar köra en smoothie på två bananer, en deciliter blåbär, en stor näve babyspenat, mjölk, gurkmeja och kakao. Smaken av spenat försvinner helt. Jag älskar babyspenat både som den är och i olika smoothies. 

Här kommer produkter som jag använder och som jag älskar, först ut är aloe vera, både på kroppen och på läpparna använder jag det, jag älskar att rengöra mitt ansikte och hals morgon och kväll och inte använda smink till vardags (förutom ögonbryn och mascara) utan boosta huden med massor av bra produkter såsom aloe vera, naturlig kokosolja, ansiktsvatten från Aco och lumene och c vitamin serum. Min hy älskar det. 

Sen använder jag mycket produkter ifrån Rituals, Burts Bees, MonSun, DeoDoc och Aco. När det kommer till håret är det Eleni & Chris som har otroligt bra hårprodukter och gör att jag både kan minska ner hårtvätten (tvättar mitt hår 1-2 gånger i veckan nu) och gör att mitt hår återfuktas bra med oljan. 

Allmänt, Tipsar | #aco, #aloe vera, #bra hudpeeling, #burts bees, #deodoc, #lumene, #rituals, #serum med c vitamin | |
Upp