Havet

Vi kom hem för en liten stund sedan efter att ha varit ute på havet i fyra timmar, jag som har så lätt för att somna höll på att somna på båten, det är så avkopplande att bara mysåka i 6 knop. Vi skulle ha tagit en längre tur men pga blåst ställde vi in det och tog en tur till en vik i närheten och åt middag i båten. Hur mysigt. Jag kan bara sitta helt tyst i en båt och bara njuta av att vara på havet, det är så fridfullt.

Nu gungar det en aning när jag ligger här i sängen och skriver detta inlägg och ögonen går kors och tvärs. Man blir trött av att vara på sjön, trött, harmonisk, glad och lugn. 

Vi hade beställt en flytväst till Albert men som helt plötsligt var slutsåld, märkligt. Så om ni undrar varför han inte har flytväst.

I morgon har vi planer på söder, jag älskar att vara på söder, om jag någon gång skulle få för mig att bo i lägenhet igen så blir det på Södermalm. Det känns som att jag börjat bli mer och mer en södertjej igen, jag kan inte förklara med ord riktigt vad det är, om det är hur jag är som människa, min stil, hur jag ser ut eller om det bara är att jag känner mig mer och mer lik min mamma, både utseendemässigt och personlighetsmässigt. 


Glöm inte att trycka på hjärtat under inlägget, det hade betytt mycket för mig. 

Godnatt.Allmänt | |
Upp