Bland det sjukaste jag läst...

Jag läste en artikel i dag om en man som är tillsammans med en sexdocka. Jag trodde först att det var ett skämt men det visade sig att det stämde. Dockan ser ut att vara i 12-13 års åldern och det är väl det som upprör. Och nu talar vi om en man i 45-50 års åldern och denne person finns alltså på sociala medier där han lägger upp bilder, ibland lite för intima bilder med denna docka, eller fru eller vad han nu kallar det. Det finns väl en gräns på kärlek, detta är ju rent ut sagt över gränsen då dockan ser ut som ett barn.

Inte för att döma någons utseende så men jag tror det skulle uppröra många om en vuxen man har ett förhållande med ett barn.. Oavsett om det är en människa eller en docka.


Sen måste berätta en extremt rolig sak som hände i dag, jag hämtade glatt och ivrig ut mitt paket som jag hade beställt, 13 klädesplagg totalt från en och samma nätbutik. Jag får paketet och det känns som att det bara är luft i det och när jag öppnar paketet ligger det en bikinitopp i, inte underdelen som jag också beställt utan bara en röd bikinitopp. Jag börjar asgarva. Så nu väntar jag på de resterande 12 plaggen.. Hahaha. Varför skickar man en bikinitopp? Väntar jag på tolv paket nu? Hahahahaha. 


Allmänt | |
Upp