Hur går det med boken?

Den frågan får jag relativt ofta så jag tänkte besvara den här då många av er läser min blogg som frågar om boken.

Boken är 1/3 klar i text och jag har haft den inne på ett förlag i någon vecka för att få åsikter om den, om det alls är någon bok, om jag är inne på rätt spår, vad jag kan fördjupa, kommatering plus massor av annat som man ska tänka på så det har jag fått nu och arbetar ut efter det lite.

Det var tuffare än vad jag trodde att det skulle bli att skriva den här boken, jag slukas in i den och upplever mammas olycka gång på gång för att få boken levande och djup. Alla minnen kommer tillbaka men samtidigt är det här någon slags bearbetning, jag kan inte lägga locket på utan måste bearbeta varenda sekund av olyckan, lägga alla pusselbitar i rätt ordning, få känna den här smärtan om och om igen och kunna hantera den på ett bra sätt. Jag har redskapen till det och jag vill dela med mig av det i slutet av boken. Hur jag hanterade och hanterar sorgen än i dag. 

Jag längtar verkligen till den dagen då jag kan säga "Nu är boken klar" jag hoppas att den kommer att bli bra, både att ni får något tungt verklighetsbaserat och något som kanske hjälper en människa som har förlorat någon i en olycka, för till stor del vill jag hjälpa människor med denna bok med. Dels mig själv men till större del andra. 

Nu ska jag skriva några A4an till innan jag avslutar för dagen.
Allmänt | |
Upp