Livets fantastiska stunder

Jag kan inte känna nog med tacksamhet över människorna jag har i mitt liv. Jag vet att jag har tjatat om det på sistone men det är verkligen så, jag har lyckats hitta de absolut bästa människorna som finns.

I dag har vi spenderat dagen ute på Bullandö i Stockholms skärgård, ett ställe jag varmt rekommenderar er att besöka, dels för den goda maten och dels har dom jättegod kulglass. Utsikten är dessutom magisk. Lätt att ta sig dit med båt också. 


Jag "förfirade" mig i dag med mina bästa vänner. Några var tyvärr sjuka och kunde inte komma. Jag fyller år i morgon och det är lite tråkigt att fira på en måndag även om det blir firande imorgon med. Jag hade iaf bokat bord på Bullis och för min del blev det en jättegod chevresallad med gulbetor, jag älskar gulbetor. Förutom mina bästa vänner så var även båda mina små guddöttrar med vilket var så mysigt. Den ena är bara ca två månader gammal och den andra fyller ett år i slutet av sommaren. 

Efter lunchen så köpte vi lite glass och bara njöt av den otroligt varma och sköna dagen. 


Killen och jag har fixat med saker hela kvällen och nyss var vi ute och käkade en sen middag. 

Imorgon ska jag bara göra nödvändigt jobb annars tänkte jag fokusera på några inlägg till bloggen, mysa med Albert som kommer hit imorgon bitti och sedan mysa med familjen och min underbara pojkvän. En perfekt dag med andra ord. 

Allmänt | |
Upp