Vilken lycka 😭

Nu har jag lite tid över för att blogga, sitter och vÀntar pÄ att fÄ gÄ in pÄ ett jobbmöte och det Àr inte förrÀn klockan 15.00.

Att hundar betyder mycket för mĂ€nniskor fick jag verkligen se i gĂ„r nĂ€r jag var och besökte ett Ă€ldreboende och hade Albert med mig. Det var ett demensboende och det var en kvinna dĂ€r som hade haft en svart storpudel som vi bland annat hĂ€lsade pĂ„ och först var Albert inget mĂ€rkvĂ€rdigt för henne men efter fem minuter mindes hon att hon hade haft en storpudel och blev sĂ„ lycklig över att se Albert och fĂ„ klappa honom. DĂ„ kunde hon berĂ€tta bĂ„de det ena och det andra. TvĂ„ till boenden blev sĂ„ glada att de började grĂ„ta av lycka över att se en hund. KĂ€nsliga jag började grĂ„ta av lycka för deras lycka. Att en hund kan pĂ„verka sĂ„ himla mycket. Det var otroligt fint att se. Albert Ă€r sĂ„ himla lugn och trygg och han Ă€r bara tvĂ„ Ă„r. Det var flera ur personalen som sa att han borde bli en vĂ„rdhund och ja, jag har ju varit inne pĂ„ det. Det kanske Ă€r hans kall hĂ€r i livet. 

Jag var oerhört stolt över hans insats i gĂ„r. Och jag Ă€lskar sjĂ€lv att jobba med mĂ€nniskor sĂ„ vi skulle nog vara ett bra team. 


AllmÀnt | |
#1 - - nURFcaEVo:

BOsNtaFCJ

Upp