1 mil

Dagen blev så lyckad. Först klickade vi hem skenor till våra gardiner så i morgon ska vi hämta dom, vi vill inte gå i butiker i dessa tider så vi kör drive thru. Har saknat att ha gardiner, dock har vi bara valt att ha det i ena vardagsrummet för att se hur det blir, jag vill få till den där hotellkänsla här hemma och väldigt ombonat och mysigt.

Efter det tog vi en långpromenad och det slutade på en mil. Vi träffade även på en storpudelhane som Albert fick busa med ett tag, de hade så roligt. Vi fick sällskap av sambons familj sedan blev det soffläge och här myser vi nog resterande delen av dagen. Ser så mycket fram emot denna vecka som kommer, dels jobb men sedan kommer soffan, fotöljen och fotpallen också. 

Måste berätta om en lite rolig sak, vi var ute och gick, Albert busade med pudeln och plötsligt kom det en regnskur och jag säger: jaha nu börjar det regna, och tittar upp mot himlen. När vi har gått en bra bit så ser jag massa lera på hela min jacka, och då förstod jag. Det var inte regn, det var lera som stänkte, så hela mitt ansikte var full med lera, hahaha! Jaja, ett hundliv, det är för härligt. 

Vi hörs mer i morgon, blir lite korta inlägg under helgerna. Allmänt | |
Upp