Mittpunkt

I går hade vi lite folk över på middag, spel och fotboll. Jag är så glad över att kunna ha folk över igen, det var lite svårt förut då vi först bodde på 20 kvm och sedan 34 kvm totalt i min lägenhet så när vi äntligen flyttade in i vårt hus var glädjen total. Nu har det nästan blivit som en mittpunkt här hemma och vi har redan hunnit med ett och annat, bland annat en kräftskiva, spelkvällar och nu halloween party, eller ja party och party blir det ju självklart inte i dessa tider och vi har få människor över samtidigt. Men en halloweenmiddag och spelkväll blir det. I går testade vi ett nytt spel som sambons bror och tjej hade med sig, det var frågor och så skulle man svara ja eller nej, det var så mycket roligare än vad det låter, och jag ska ta reda på vad det heter så jag kan tipsa er för det var verkligen så simpelt och så roligt, ett spel helt i min smak.

Vi bjöd på grillad fjällröding, klyftpotatis och aioli, så gott. I morgon ska vi äta massa olika pajer där varje sällskap tar med sig en paj vardera, jag tror att jag vet vilken vi ska göra. 

På kvällspromenaden med Albert i går kväll fastnade jag en stund vid havet och blickade ut över en magisk kväll och kände mig bara så tacksam för livet, för mig och för människorna runt mig. 


Allmänt | |
Upp