Målning av väggar

Det där med att måla är väl inte riktigt min grej, men det var faktiskt roligt. Visst jag längtar tills det är klart men det är ändå kul att göra detta tillsammans. Två väggar ska målas och ni får se resan till förvandlingen steg för steg. Jag valde färgen på magkänsla, vi har alltså inte sett hur den ser ut än på en vägg, spännande att se hur det blir.


Lager ett är klart på båda väggarna och nu ska färgen torkas så vi kan tidigast sätta i gång med lager två vid halv tre så nu har vi precis ätit varsin pizza som är en tradition på nyårsdagen och ligger och slappar i soffan. Men jag tänkte snart gå ut och leka med Albert på baksidan, han klarade raketerna bra i går, vi skjuter inga egna men folk runt om sköt raketer och han reagerade inte med rädsla så det var skönt.
 

Tillbaka till väggarna nu, ni vet säkert redan vilken typ av färg det ska bli men jag nämner det inte än för er som inte vet så det blir en överraskning. Tre lager ska målas så det kommer inte att bli klart förrän i morgon då det är långa väntetider emellan så vårt hem ser ut som ett mindre kaos just nu. 

Det blev bra med färg över så jag får se vad som händer med den, kanske blir det en till vägg, vi får se. 
Allmänt, Drömhuset | Målning av väggar, väggfärg | |
Upp