5 resor jag vill göra

Något som utvecklar mig som person och är ett stort intresse är att resa och se nya platser. Fem resor jag vill göra är till Hallstatt i Österrike, Lake Como i Italien, Algarve i Portugal, Venedig och Rom i Italien och New York.

Italien har varit en drömresa länge och jag förstår inte att den resan inte har blivit av än. När jag var liten begravdes min italienska farbror i Ravenna men då var jag så pass flygrädd att jag inte vågade följa med och senast när Romresan var bokad så blev det strejk i hela Italien och vi kom inte iväg så då åkte vi till Barcelona istället. Men en Italienresa kommer det att bli. Den absoluta största drömmen är att bila runt hela kusten, eller egentligen i hela Italien. Vara borta ett halvår och bara njuta av Italien. 


En resa som alltid kommer att vara den mest speciella och äventyrliga jag gjort är Tanzania när vi var på safari. Det var lite utanför min comfortzone och jag var lite rädd, speciellt för alla flygresor med alla byten och att vi sedan avslutade safari resan med att åka till Zanzibar i ett tolvmannaplan. Jag trodde att flygrädslan skulle försvinna efter den skräckupplevelsen men jag blir nog aldrig av med den. Jag hatar att flyga men älskar att resa. 

Allmänt | |
Upp