Svarar på några frågor!

Åh vad jag är glad att vi bestämde oss för att skicka tillbaka mattan, mattan i sig är så snygg men den passade verkligen inte in med våra möbler och så. Och nu ser jag fram emot när den andra mattan kommer. Det blev en långhårig fällliknande grå matta. Vill skapa ett mysigt ombonat hem. Jag fick frågan om vi inte ska ha ett soffbord och det ska vi ha och det är något jag ska bygga själv så det är på g. Rummet är långt ifrån klart och detta är inte vårt vardagsrum utan ett sällskapsrum där man kan umgås med den som lagar mat. Vi älskar att ha middagar hemma hos oss och vill ha ett socialt hus.


Vi har ett stort vardagsrum där vi har en stor mysig soffa med plats för åtta personer, tv och allt sånt också. Jag skulle säga att just nu har vi sex rum här hemma så vi har ytor och det är så långt ifrån klart någonstans. Och jag vill att det ska ta tid. Allt ska kännas bra i möbel och inredning. Jag har aldrig tidigare inrett ett stort hus, jag har tidigare bott och inrett små lägenheter så det är ett stort kliv.

Hur som helst så var det så kul att ändå våga prova att köra på en helt ny stil med mattan och att inse att den stil jag redan älskar är den rätta. Och ja det är jag som inreder här hemma, jag bestämmer (Ursh vad det låter dåligt) men självklart är min sambo delaktig men han älskar den stilen jag skapar och jag frågar alltid honom om hans åsikt i allt. 

En annan fråga jag får ofta är vad det är för droppbehandling jag gör på vc. Jag får en järnbehandling intravenöst (dropp) och varför jag är på vc och får det är för att den behandlingen kan man få allvarliga allergiska reaktioner på så man måste ha en infart 30 min efter behandlingen med varje gång ifall nått händer. Jag har extremt låga järnvärden, men också väldigt låga blodvärden både i röda och vita blodkroppar. Mådde sämre i helgen och det visade sig att mitt blodvärde har sjunkit ännu mer. Då har jag ändå fått denna medicin tre gånger. Jag får det två gånger i veckan i fem veckor. Så jag har några gånger kvar. Järnet kan ju visa bra men jag får ändå inte upp mitt blodvärde.. Jag har anemi. 

Annars då. Jag hoppas att vi kan åka till Alberts uppfödare i helgen. Dom bor bara 30 minuter härifrån och vi har haft möjligheten att vara med sedan Albert bara var en vecka gammal. Vi hängde där 1-2 dagar i veckan tills han var så pass gammal att han kunde flytta hem till oss. Så mysigt att hänga med alla pudelvalpar så ofta och så länge. De var sju stycken i kullen och hon behöll några syskon så det ska bli så kul att få träffa dom och se om Albert känner igen sig. Att skaffa just en kungspudel var en av de bästa valen jag har gjort, vilken fantastisk hundras det är. Han är fantastisk. 

Allmänt | |
Upp