Röd klänning

Har ni också olika färger på olika plagg? Jag menar som i mitt fall så älskar jag röda klänningar men jag skulle nog inte kunna ha ett par röda byxor. Att en färg är snygg i speciella klädesplagg.

Min älskade vackra klänning från Zara. Som jag bar två gånger och som jag sedan sålde. Det tog emot att sälja den eftersom att jag tyckte så mycket om den, men mina bröst var på tok för stora för den och jag kunde knappt andas när jag hade den på mig.


Nu äger jag bara en röd klänning, det är denna från H&M som jag köpte för x antal år sedan. Otroligt vackra båda två och jag tycker att jag klär i färgen vilket innebär att fler röda klänningar kommer att hänga i min garderob i framtiden. 

Nu blir det podden "vad blir det för mord" innan det är dags att sova. I morgon tänkte jag skriva om två viktiga ämnen, sen får ni även se den runda stora spegeln jag har beställt till hallen. Hoppas att den blir bra, blir jag nöjd kommer jag givetvis att berätta vart den kommer ifrån. 

Vi hörs imorgon. Och kom i håg att va snäll mot dig själv, va den bästa versionen av dig. Allmänt, Tipsar | #klänning, #klänning från h&m, #klänning från zara, #röd klänning, #tips på klänningar | |
Upp