Jag dejtar en kille...

Jag är verkligen ledsen men jag hann inte skriva ihop några inlägg som jag kunde publicera i helgen. Jag ska bli bättre på det. Jag lovar. 

Min helg har varit helt fantastisk. Jag har börjat att dejta en person och i fredags åkte vi över till några av hans vänner för att umgås, senare på kvällen blev det bad i bubbelpoolen under en stjärnklar himmel, det var så himla mysigt och vi stannade nog i badet säkert i någon timme innan det var dags att åka hem. 

I lördags blev det gofika hos min familj på altanen, en av mina bästa kompisar och hennes lilla dotter kom också dit, mitt älskade lilla gudbarn. Vi kikade igenom kartonger med dockor och barbiedockor och jag valde ut de absolut finaste dockorna till mitt gudbarn, tänk att hon en dag kommer att leka med några av mina gamla barbies som jag har lekt med som barn. Jag undrar vad resten av alla mina barbiedockor är. Dom måste jag leta fram. Sen har det varit en lugn helg, vi satt och käkade på en uteservering i lördags, jag älskar att kunna sitta ute och äta, visst smakar maten så mycket bättre då? 

I går blev jag väckt med frukost på sängen, där satt vi i sängen i timmar. Personen som jag dejtar är riktigt bra på mat. 
Jag blir verkligen bortskämd av honom. Både av den goda maten men också hur han lägger upp maten. Det är helt galet, bara det är ett konstverk i sig. Personen jag träffar har jag känt i flera år så vi har känt varandra väldigt väl i nästan ett helt decennie med lite uppehåll.

I dag har jag ett ganska smockat schema, jag ska snart sätta mig och rensa lite bland jobbpapper, sen har jag ett zoom möte inbokad med en influencer vilket ska bli väldigt kul. Ett annat telefonmöte inbokat under dagen sen är det alltid lite jobbsamtal som dyker upp. Mellan varven ska jag förbereda inlägg här på bloggen och sedan tänkte jag faktiskt fortsätta att skriva på min bok i någon timme. Jag vill få den klar. Ja så ser den här måndagen ut, jag hoppas att ni har haft en fantastisk helg och får en bra vecka. Just det, i veckan har jag tid för att fixa nytt pass också, det ser jag fram emot. Vi hörs om en liten stund, jag måste skölja ur hårinpackningen och förbereda mig inför mitt zoom möte. 

Allmänt | |
Upp