Tipsar om bra matställen i Nacka Forum

Ett av mina största intressen är att äta mat, jag älskar att besöka nya restauranger och jag älskar att äta god mat. Nu har jag fått ett nytt favoritställe som jag tänkte tipsa er om och det är Asian Delicious i Nacka Forum. Deras asiatiska buffe är magisk och sen kan man även välja typ kyckling, räkor, nudlar, svamp m.m och få det som en ja vad kan man kalla det, en måltid för sig. Det är så sjukt gott. Vi har ätit där några gånger nu och varje gång vi är i Forum vid lunchtid så är det dit vi går. Har ni inte testat det än så kan jag varmt rekommendera det.

Ett annat ställe som jag testade i går och som jag inte har testat tidigare än OH Poke. Jag älskar Poke bowl sedan länge och deras var riktigt god. Jag skulle vilja köpa ett par Poke bowl skålar och göra Poke bowl hemma. Jag vill även testa på att göra egen sushi. Innan sommaren är slut ska jag ha testat det för första gången i mitt liv. Det är med på min bucket list. 

Babas burger har inte bara goda hamburgare utan de har en väldigt god fish n chip också som ni bara måste testa. 

När vi ändå pratar om Nacka Forum så vill jag även tipsa er om Joe and The juice hell of a nerve som är min absoluta favoritjuice. Så fräsch. 

Jag tycker att Nacka Forum över lag har riktigt bra matställen, bättre matställen än shopping faktiskt där dom har blivit sämre. Kanske är det modet som gör det då jag sällan hittar något i butikerna eller så har matintresset blivit större. Haha. 

Med det sagt önskar jag er en trevlig fredag. 

Allmänt, Restauranger, Tipsar | #matställen i nacka, #nacka forum | |
Upp