Våffelmakeriet och en fruktansvärd hetta 🥵

Visst är det härligt att vakna upp på morgonen och inse att det är fredag idag. En känsla som pirrar till i hela kroppen och glädjen fastnar i ansiktet.

I går var det en riktigt varm dag. Dagen började med våfflor på Våffelmakeriet som ligger i Gustavsberg ute på Värmdö och är helt klart värt återkommande besök då de har himmelskt goda våfflor. Att få sitta i deras lummiga trädgård och äta är så mysigt. Man kan låna spel också om man vill ta en långlunch. 

Om vädret inte är på topp kan man avnjuta våfflorna framför en öppen spis. Och ta en titt på deras second hand möbler och övriga saker. Kanske hittar du något som du vill köpa. 


Efter lunchen drog vi till stranden i hettan som var. Jag är inget fan av hav eller sjö, det kan vara skönt att doppa benen men inte mer än så, jag önskar att det var tvärtom. Jag föredrar att bada i en pool. Jag lekte med mina vänners lilla son i lekparken och förundrades över hur människorna klarade av att sitta i solen i går. Vi hade en skuggplats men det var även det för varmt så efter någon timme åkte vi hem. Men att folk nästan tvingar sig själva att vara i solen bara för att det är sol och man vill bli brun. Hua. Man såg att de tyckte att det var jobbigt men ändå skulle de sitta där. 

Visst jag vill också bli solkysst och få lite färg och när vi var i Grekland, visserligen var det i tre veckor, då blev jag brun och då solade jag på ett bra sätt men jag åt även betakaroten. Jag tycker att dom kapslarna jag äter fungerar och bygger upp en färg långsamt och dessutom skyddas jag från att bränna mig. Jag äter dom nu med. Allmänt | |
Upp