Saker jag tycker är asskönt men samtidigt asjobbigt 😅

Jag sitter på jobbet just nu och väntar på att få komma in på ett möte och när jag satt på bussen kom jag på ett litet inlägg jag kunde skriva ihop, nämligen saker jag tycker är asskönt men samtidigt asjobbigt.

Bland det bästa jag vet här i livet är att åka på roadtrips både i Sverige och i världen.(drömmen är att göra en campervan och åka runt) Jag njöt av den "jobbiga, skumpigt, dammiga resan med att bila i hela Tanzania" men samtidigt somnar jag extremt lätt i både bil, tåg, buss och även på flyg. Jag vill ju käka godis, dricka iste, skratta och prata om allt mellan himmel och jord och bara ha det awesome. Men snackar man så kan jag självklart hålla mig vaken annars somnar jag på två sekunder. Jag hatar att flyga så där förstår jag inte riktigt hur jag kan somna. Jag vill ju kolla på film och mysa. Men samtidigt är det rätt skönt för då är man "fortare framme" . Jag kanske är vaken en halvtimme totalt på långresor såsom till Thailand.

Nyss satt jag på bussen, en resa till jobbet på ca en kvart och jag fick verkligen anstränga mig för att inte somna och missa busshållplatsen... Det är nice att sova på bussen, men inte när man ska på viktiga möten. 

Sen slog det mig. Jag vill fan bli advokat. Det jag jobbar med är ju "typ" liknande och jag älskar det. Så varför inte bli advokat. Brinner jag för något klarar jag ju av det. Men.. Jag gillar ju inte att plugga vilket är astrisst..Mhm. 

Vilken härlig höstdag det är idag. Älskar hösten 🍁

Allmänt | |
Upp