03.00

I morse blev det en tidig morgon, jag hade legat vaken sedan tre och vridit och vänt på mig och när klockan blev halv fem gav jag upp så här sitter jag nu och bloggar. Det fick bli en tidig start på den här torsdagen.

Jag tänkte ta en rejäl promenad med Albert nu på morgonen i stan. Får se hur många timmar det blir. Kanske att jag slinker in på ett cafe och köper med mig några chokladbollar hem. Sen tänkte jag åka hem och sätta mig vid datorn och skriva en hel del på min bok. Jag vill få den klar. Så den tänkte jag grotta ner mig i resten av dagen.

I går blev det en bra dag med mycket bus ute mellan varven av jobb. Dagen startade med en vän och hennes hund. Vi gick till en hundrastgård så att hundarna fick busa av sig medan vi hade djupa samtal om relationer. Jag blir så inspirerad av henne, både som person och i de yrken hon har och har haft. Tiden bara flyger iväg och när vi skiljdes åt tog jag med Albert tillbaka till hundrastgården för att leka av oss i en halvtimme. Solen var framme så jag sög in varenda solstråle. Det var en perfekt morgon. Sen var det bara att ta itu med lite mejl och samtal.

På kvällen beställde jag och killen indisk mat till middag. Min favorit är tikka masala. Vi beställde även naanbröd till. Det var så gott. Om den ligger kvar så kan jag varmt rekommendera en indisk restaurang vid Hornstull, jag minns inte namnet på stället men det ligger i motsatt riktning som Mariatorget. Mot Årstahållet.

Nu ska jag sätta lite fart och börja dagen. Vi hörs när jag är hemma igen.

Allmänt | |
Upp