utmaningar

Den här veckan bara rusade förbi, nytt jobb, nya uppdrag och ett uppdrag som verkligen löste sig till det bästa för en människa. Oj vad vi har jobbat med det här uppdraget och äntligen blir det ett lyckligt slut, fan vad glad jag är för personens skull. Ibland måste man besöka botten för att ta sig upp.

Det är inte när man "håller i silverskeden" som man "växer" som människa. Det är när saker och ting blir svårt på olika sätt som man har två val, att antingen ge upp eller att kämpa på och hitta olika lösningar.

Jag tog mig an ett väldigt svårt uppdrag på mitt jobb för ca ett år sedan när jag var ny och det har lärt mig otroligt mycket. Så var det när jag jobbade inom hemtjänsten med, jag ville ha de svåraste "kunderna" för jag är en person som gillar utmaningar.

Fredagen kunde inte börja bättre, förutom lite jobb i morse så har jag klippt och trimmat Albert, han är väldigt kortklippt nu vilket han behövde bli, sen är han nyduschad och fönad och luktar så gott det lilla livet. Han åker snart till sin husse och jag ska publicera och även förbereda lite inlägg här på bloggen i eftermiddag. I helgen blir det kyrkogården för att hälsa på mamma, ett måste på alla helgona. Det är så vackert där då. Jag brukar alltid sitta vid hennes sten och spela låten "du och jag" med Ken Ring men i helgen lär det vara så mycket folk där så det blir bara att tända lite ljus. Sen blir det mys med familjen.

Vi hörs om en stund igen.

Allmänt | |
Upp