Lite snack om allt möjligt

Jag har precis avslutat en god frukost som bestod av blåbär med mjölk. Jag har fått ett otroligt sug på blåbär och äter massor av det varje dag, är det inte i smoothien så är det med en skål glass eller med mjölk. En annan sak jag har varit sugen på länge är rostmackor och ett glas oboy, det som man åt till mellis när man var liten, iaf jag. Det kanske inte är lika nyttigt som suget efter blåbär men iaf.

På tal om något helt annat nu så har jag skrivit att jag går en mil per dag ca 5-6 dagar i veckan, så det är minst 14.000 steg per dag som brukar bli en mil för mig och då går jag nästan den milen direkt och herregud vad mycket som har hänt med min kropp. Jag har inte gått ner i vikt vilket jag inte vill utan jag vill forma min kropp på ett bra sätt och wow säger jag bara, vilken motivation jag har fått till att fortsätta med det. Och jag mår så bra av mina powerwalks, min kondition har blivit så mycket bättre och när vädret är sämre håller jag mig ändå till en runda med 10.000 steg vilket är 7 km. Och det viktigaste av allt när jag tar mina powerwalksrundor är att fokusera på att vara i nuet, inget jobb, inga jobbiga tankar, bara fokus på vad jag ser på vägen. 

Åh jag måste berätta om en rolig sak som hände här om dagen, Albert och jag var i skogen och det var en groda på stigen, jag visade Albert grodan och han luktade nyfiken på den varav grodan hoppar, men inte bara grodan, Albert hoppade upp i luften som ett böjt svart får, herregud vad jag skrattade. Han var inte beredd på att grodan skulle hoppa. Men sen gick han nyfiket fram igen och samma sak hände, han hoppade upp i luften. 

Idag är det paus i staketbyggandet men imorgon ska det byggas, det kan mycket väl bli klart i morgon vilket jag ser fram emot, så spännande. 
Allmänt | |
Upp