100 sidor 😍

Jag har fastnat helt i min bok och hĂ„ller pĂ„ att skriva för fullt. Jag kan inte fatta att jag har skrivit hundra sidor och det bĂ€sta av allt Ă€r att jag bara njuter av att trycka ner fingrarna pĂ„ tangenterna. I dag Ă€r en bra skrivardag. Jag behöver inte ens fundera utan det bara kommer. Vissa dagar gĂ„r det lite segare.

Jag har börjat dela in boken i kapitel ocksĂ„. Vissa lite lĂ€ngre och vissa lite kortare. Jag mĂ„r sĂ„ bra nĂ€r jag skriver.

Jag har skrivit ner allt som ska vara med och jag hĂ„ller pĂ„ att fördjupa och gestalta texten just nu. Det tar lĂ€ngre tid Ă€n första steget. Det Ă€r ocksĂ„ svĂ„rare. Det Ă€r verkligen som att man kliver in i boken och dĂ€rifrĂ„n skriver man ner allt man upplever. Varenda liten detalj, lukt, rörelse och ljud. TĂ€nk den dagen dĂ„ boken gĂ„r i tryck och jag fĂ„r hĂ„lla den i mina hĂ€nder för första gĂ„ngen. Min bok. Min bok om min mammas olycka och död. Om henne. Om mig. En vĂ€ldigt gripande och kĂ€nslosam bok med sĂ„ mycket kĂ€rlek, vĂ€rme och sorg. Jag hoppas Ă€ven att den kan hjĂ€lpa andra i sorgearbete efter nĂ„gons tragiska bortgĂ„ng 🙏
AllmÀnt | |
Upp