Sweet 16

Hej mina lĂ€sare đŸŒ» hoppas att ni har haft en fin tisdag.

Min tisdag spenderades med lite shopping med min lillasyster, kvalitetstid bara hon och jag innan vi Ă„kte hem till familjen dĂ€r Ă€ven min ena bror hĂ€lsade pĂ„. SĂ„ mysigt att bara sitta och snacka i flera timmar med dom, nĂ€r vi vĂ€l börjar, ja dĂ„ kan vi snacka lĂ€nge, om allt. Vill bara stanna tiden lite grann, att det inte ska gĂ„ sĂ„ fort, men samtidigt njuta av varenda ögonblick tillsammans nĂ€r vi vĂ€l ses. Dom har sina egna liv, och jag har mitt. Jag kan sakna tiden dĂ„ man bodde hemma och hade alla nĂ€ra. Nu Ă€r det 100 Ă„r sedan just jag flyttade hemifrĂ„n, nĂ€rmare bestĂ€mt 16 Ă„r sedan. Herregud vad sjukt. Och de har alla dessa spĂ€nnande kapitel kvar att göra, mina smĂ„ đŸ„° 

Jag hittade en gammal bild pĂ„ mig, nĂ€r jag var just 16 Ă„r, pĂ„ tal om 16. Gulblont fĂ€rgat hĂ„r med tunna söndernoppade Ă¶gonbryn. En tjej som gick sitt första Ă„r pĂ„ gymnasiet med inriktning bild och form. Jag har en kreativ sida... Fast i text och inte i bild đŸ˜… en tjej som var mycket i stallet, men som slutade helt nĂ€r hon var ca 18 Ă„r. Som hade sin första riktiga relation som varade i nĂ„gra Ă„r. Som absolut inte visste vad hon skulle arbeta med i framtiden. Som hade sina drömmar. Sitt tonĂ„rsliv. DĂ„. Den 16 Ă„riga Nicci. 

NĂ€r jag tittar pĂ„ henne undrar jag vart fasiken tiden tog vĂ€gen och hĂ€r sitter jag nu med buskiga ögonbryn som jag inte noppat pĂ„ flera Ă„r,  mitt 50 nyanser av brunt med en liten slinga grĂ„tt i hĂ„ret.. Och kĂ€nner mig.. gammal.. Eller inte gammal sĂ„, men lite Ă„ldersnoja har jag för att jag inte riktigt Ă€r dĂ€r jag vill vara i livet. Jag vill trĂ€ffa nĂ„gon sĂ„ smĂ„ningom, min livskamrat och skapa massor av minnen förhoppningsvis livet ut, min för evigt i detta liv. 

Det var lĂ€ttare förr att trĂ€ffa nĂ„gon. Jag vet inte hur man gör lĂ€ngre. Och sen har inte jag intressen som gör att man trĂ€ffar singlar. Jag gĂ„r aldrig ut pĂ„ krogen, festar eller dylikt. Och appar eller dejtingsidor Ă€r inte min grej. SĂ„ hur gör en snart 40 Ă„rig singeltjej för att trĂ€ffa nĂ„gon dĂ„? Tips? Jag tror ju lite pĂ„ att kĂ€rleken bara ska dyka upp, bara sĂ„ dĂ€r 😅 men den tanken fĂ„r jag kanske ge upp. SĂ„ hur gör jag? 

Det var lĂ€ttare förr. NĂ€r jag var 16 Ă„r trĂ€ffade jag killar pĂ„ skolan. Ett förhĂ„llande varade Ă€ndĂ„ i 7 Ă„rs tid vod vĂ€ldigt tidig Ă„lder. Jag Ă€r en förhĂ„llandetjej och har alltid varit det.

Jag Ă€r inte desperat i att hitta nĂ„gon. Har inte ens skrivit med nĂ„gon kille pĂ„ över ett Ă„rs tid, eller ligger och swipar pĂ„ kvĂ€llarna och letar. TvĂ€rtom. Jag har hittat mig sjĂ€lv mer och mer. Men en dag vill jag hitta min kĂ€rlek. FrĂ„gan Ă€r bara hur vi hittar varandra đŸ„° och hur man börjar, vart man börjar. 


AllmÀnt | |
Upp