10 saker du inte visste om mig

1. Min sista modevisning jag gjorde som manekäng var åt Stadium när vi gick en modevisning i Globens köpcentrum. Det var superkul och samtidigt superläskigt och det var efter den modevisningen och när jag även blev kontaktad av Stockholmsgruppen som jag la av.

2. Jag tror absolut på kärlek vid första ögonkastet, klickar man så känner man det väldigt fort.

3. När jag var tonåring hade jag en piercing i näsan, och jag har tre hål i öronen idag, där vill jag ta mer i framtiden. 

4. Jag klarar inte av att ha nagellack på naglarna, jag tycker att färgen blir förstörd efter fem sekunder, det blir inte alls bra och det känns bara konstigt. 

5. Jag blev intervjuad av en thailändsk tidning första gången jag var i Thailand, då var jag 15 år.

6. Jag skolkade väldigt mycket i nian och hamnade i fel umgänge vilket gjorde att jag gick om nian. Sedan dess skötte jag skolan galant och har utbildning i både det ena och det andra. 

7. När vi var i Grekland sist så såg vi ett par som förlovade sig och jag var bara tvungen snyftande av glädje för deras skull gå fram  och krama om det nyförlovade paret och gratulera med min knakiga engelska. Jag älskar sånt och blir väldigt berörd och har lätt till glädjetårar. 

8. Jag har väldig respekt för havet och skulle faktiskt inte våga dyka alls, jag har snorklat i Thailand och det räckte gott och väl. 

9. När jag gick på mellanstadiet var vi en grupp tjejer på fem personer som uppträdde som Spice Girls och när vi sedan gick på högstadiet skapade vi ett nytt band. Men det namnet behåller jag för mig själv. 

10. Jag älskar reaggemusik, herregud vilka sköna vibe man får, reagge och salsa är det enda musiken jag i princip kan dansa till. Och då gick jag på showdance när jag var tonåring, men tiderna förändras. 

Ha en fin fredagskväll. 

Allmänt, Q & A | #blogg #bloggare, #bloggareisverige, #influencer, #influencers, #skriva, #writer, #writing, Q&A, frågor, saker du inte visste om mig, svar | |
Upp