1a december

Går inte tiden väldigt väldigt fort? När min sambo sa i morse att det är den första december så kollade jag på honom som om han skämtade och jag var tvungen att kolla om det verkligen stämde. Ja det är första december i dag och snart är 2020 slut och som vanligt kommer jag att göra en årsresume i slutet av december, för även om det har varit ett tufft år med coronatider så har detta år även varit så himla bra på många plan men mer om det i slutet av december. 

I går lagade vi en av våra favoriträtter, grillad tonfisk toppad med sesamfrön och sedan egengjord klyftpotatis och creme fraishsås, det är så sjukt gott och sesamfröna är min nya "dille", det är riktigt riktigt gott och gör så mycket i en matlagning så det är ett tips, rostade sesamfrön. Sedan spelade vi kortspelet Plump där sambon vann med 2 poäng, kanske inte så jättekul att spela två stycken men det blir mycket skratt. 


Vi har bestämt oss för att inte köpa några julklappar till varandra i år då vi istället ska satsa på att köpa något gemensamt till hemmet istället så jag sitter här och funderar på vad vi ska satsa på först. Jag vill ju verkligen ha en matta till ena vardagsrummet men jag blir bara irriterad när jag ska börja leta, jag hittar ju inte Den med stort D när jag letar, jag har en vision i huvudet på hur det ska se ut men hittar inte den rätta mattan någonstans, den ska vara minst 300*400 helst större, den ska vara otroligt mysig, enfärgad, helst mörkgrå eller svart. Om ni mina läsare vet vart jag hittar denna matta så får ni gärna tipsa mig. 

Ikväll kanske det blir lussebullsbak här hemma, mums. Jag som bara kan baka kladdkaka och misslyckades helt och hållet den gången jag skulle baka kanelbullar, bullarna blev pyttesmå vilket jag inte förstår. Hur kunde det gå så fel.. Jaja! Nu har jag lite jobb att ta tag i så vi hörs om en stund. 

Ha en fin första december. 

Allmänt | |
Upp