Annandagen

Denna dag har vi spenderat med att umgås med några från sambons familj ute, det blev lite varm dryck mys och sedan blev det en rejäl långpromenad och jag fick se deras lilla kille i pulka vilket var så sött, herregud vad söt han är och med sådana otroligt snälla ögon. Undra vad som föregick i hans lilla huvud när han satt där och tittade på snön för första gången, det måste ha varit en sådan undran på vad det är för spännande, älskade lilla barn. Tänk när jag har en egen bebis att få uppleva livet med. 

Klockan blev rätt så mycket så vi köpte med oss sushi hem och nu sitter vi här och planerar en nyårsmiddag, vi tänkte köra på havets läckerheter, mums. Jag hoppas att nyår blir minst lika vacker som julafton blev då den kommer att spenderas ute med några vänner. Sedan kommer vi bara att vara hemma vi tre. 

Shit det är bara några dagar kvar på detta år, jag tycker att tiden går vansinnigt fort nu när man har blivit äldre. Så här fort gick det inte när man var yngre iaf. 

Ikväll blir det filmmys och rester från julbordet. Just det, vi har äntligen hittat en taklampa som vi ska ha ovanför köksbordet, det blev en industriell lampa, ska bli spännande att se hur det blir. 


Allmänt | |
Upp