Dagen före dagen

Det sista julstädet är på gång och sedan ska vi baka lite till i morgon, bland annat vörtbröd och silltårta, våra vänner gör en sjukt god silltårta och det är tack vare dom jag har börjat äta sill och vi tänkte prova att göra efter deras recept, får se om vi lyckas. Just nu sitter jag i tvättstugan och bloggar, sambon och Albert håller på att städa på utsidan och jag har skurat golvet överallt.

Jag tycker att tiden går vansinnigt fort just nu samtidigt som jag längtar så mycket till denna tid med pandemi är över och man så småningom kan träffa sina nära och kära inne igen.

Nu är hela huset färdigstädat och det mysiga kan påbörjas, det känns ändå som juletider då vi firar som vanligt fast det bara är vi, blir glöggmys ute i går med familjen och sedan kommer vi att göra ett stockholmsvegetariskt julbord. Vi kommer att mysa till max, och det skulle jag ha gjort även om jag var helt ensam, du kan faktiskt göra det där magiska och mysiga ensam med. Det behöver inte vara något märkvärdigt, bara att tända lite ljus är så mysigt, kolla på Kalle Anka eller så. Och herregud vad skönt det är med att slippa julklappsstressen, man värdesätter verkligen annat nu. Att bara bry sig om varandra på ett helt annat sätt. 

Jag måste tipsa er om en riktigt god Alkoholfri glögg som jag älskar som min familj bjöd på här om dagen ute, det blev flera koppar av den. Mums! 

Allmänt | Alkoholfri glögg, Glögg | |
Upp