En sån där julig lista

1. Pepparkakor eller lussebullar? Jag skulle nog säga både och här, jag gillar det nog lika mycket, Annas pepparkakor är de bästa och lussebullar med pärlsocker på, gillar inte russin.
 
2. Skumtomtar eller knäck? Mjuk knäck är bland det godaste som finns. Men äts bara runt jul. 
 
3. Ischoklad eller marsipan? Jag gillar inte alls marsipan så ischoklad helt klart.
 
4. Köttbullar eller prinskorvar? Nu är jag vegetarian så jag skulle säga hemlagade veggobullar, mums.
 
 
5. Lax eller sill? Lax men däremot älskar jag silltårta och börjar äta mer och mer sill vid högtider, detta är nytt sedan förra året. (Stockholmsvegetarian) 
 
6. Glögg eller julmust? Julmust, gillar inte alls glögg.
 
7. Rödbetssallad eller dopp i grytan? Rödbetssallad.
 
8. Ris a la Malta eller gröt? Gröt med kanel och mjölk, mums.
 
9. Hemma eller borta? Nu kommer jag se fram emot julen hemma detta år iom coronan, och jag kommer att gilla att ha julen i framtiden här då vi bor stort, ser fram emot att fira julen med släkten och vänner här när coronatiderna är borta. Men det är mysigt att fira borta hos andra med, men det måste finnas en gran då.
 
10. Utomlands eller i Sverige? Jag skulle fira julen i Thailand när tsunamin kom, vi hade en bokad resa dit men bokade om till 2 veckor senare bara några veckor innan vi skulle åka. Men hur som helst, hemma i Sverige någonstans skulle jag nog föredra att fira julen.
 
11. Äta julmat endast på julafton eller i hela december? Kanske inte i hela december men däremot flera gånger, älskar julbord och plock av olika maträtter.
 
12. Ge eller få? Jag gillar inte att köpa julklappar och pressen och sen blir det en hel drös, jag älskar dock det vi gör, att man bara köper två julklappar och kör julklappsspelet istället. Jag kan få riktig ångest över att köpa julklappar, jag vill hellre överraska och köpa något när jag verkligen hittar något istället.
 
 

Allmänt, Q & A | #blogg, #bloggare, #influencer, #influencers, #jul, #jullista, #lista, q&a | |
Upp