Fredagsfeeling!

Vad jag har lärt mig massor om mig själv och även andra detta år, kriser låter en utvecklas väldigt mycket som människa åt det hållet man väljer. Jag känner mig otroligt trygg i mig själv och vem jag är och vill vara, jag står fast vid en hög moral och tar beslut från mitt hjärta. En fantastisk känsla mitt i allt. Jag älskar personliga resor och jag älskar mig själv mer och mer. 
 
I dag är det mindre än en vecka kvar till julafton och all julmat och sånt är beställt, i år blir det bara julklappar till Albert då vi ska satsa på något gemensamt till oss, undra vad det kan vara? jag hoppas innerligt att vi hittar en matta till det ena vardagsrummet. Och även lite nya soffkuddar. När vi satt här i soffan i går så sa min sambo att jag verkligen har fått till det riktigt mysigt här och det gjorde mig glad och jag tänkte för mig själv "ja han har rätt, jag har fått till detta rum". Jag har en vision i huvudet hur slutresultatet ska bli och det ser jag fram emot, bara vi hittar den där rätta mattan... Det eviga letandet. 
 
I går blev det fiskgryta med saffran till middag, en stor favorit och till det serien helt perfekt, har ni sett den än? Antingen älskar man den och skrattar sjukt mycket eller så har man inte en liknande humor som jag som tycker att det är bland den roligaste serien jag har sett. Vi har sett klart första säsongen nu. 
 
Nu har jag julledigheten från mitt ena jobb vilket innebär att jag kan uppdatera lite mer här nu. Min bloggapp fungerar fortfarande inte vilket är lite störigt så jag bloggar direkt från plattformen nu, lite ovant men det går. 
 
Allmänt | |
Upp