Kanske

Jag älskar vår soffserie mer och mer från soffadirekt och fotöljen har blivit en storfavorit och där jag helst väljer att sitta och skriva, den är stor, skön och helt underbar och färgen är riktigt fin. 

På tal om att skriva så lyser jag inga förhoppningar på att komma in på kursen jag vill gå som är just en skrivarkurs, mer specifik kommer jag inte att vara än, det var få platser och igår var sista ansökningsdagen, men vi får se, kanske blir jag antagen, kanske inte. Det hade varit så kul att komma in på den. 


Det händer inget speciellt om dagarna, beta av texter och göra kvällarna extra mysiga. På torsdag ska vi ha en facetimefika med våra goda vänner som jag ser så mycket fram emot och i helgen får vi hitta på något kul. Jag känner en sådan tacksamhet över vårt fantastisk fina hem, jag minns när vi började resan för över 1,5 år sedan och här är vi nu, och här sitter jag just nu i vår vackra fotölj och bara skriver om det som ploppar upp, inget speciellt ämne, inget färdigtänkt inlägg utan bara här och nu.

Ikväll kör vi en storfavorit igen med grillad tonfisk. 
Allmänt | |
Upp