Julen 🎄

Julen blir verkligen så annorlunda i år för de flesta människor och det som känns rätt i mitt hjärta är att bara stanna hemma, för att få stopp på den här smittan någon gång så får man lägga det man annars brukar göra åt sidan, följa restriktionerna, följa sitt hjärta och vara rädd om sig själv och andra. Det kommer fler jular och man får faktiskt leva lite här och nu och inse att världen är upp och ner och att göra rätt val och det som krävs av var och en. 

Men hej vi deppar inte ihop för det, bara för att julen inte kommer vara som den brukar med massor av folk då båda våra familjer är stora (bara jag har 4 tonårssyskon som bor hemma) så ska vi göra julen mysig ändå, jag älskar julen och är van med att maxa den, vilket vi ska göra ändå trots att det bara är vår lilla familj, jag, min sambo och vår älskade hund. Sen finns det facetime och man kan faktiskt träffa sina nära och kära ute, det finns alltid lösningar och man kan välja att se det positiva i allt. Det är som det är och man får hoppas att coronatiderna snart är över, för det är viktigast just nu, att vi bromsar smittan och är rädda om varandra och hoppas på att det blir någorlunda som vanligt snart igen. 

Varför inte laga sin julmat och ta med till sina nära och kära som kanske inte kan laga maten själva, ställa det utanför dörren med en Ipad som man har startat och sedan äta middag ihop men på avstånd ☺️ 

I år blir inte julen lika stressig som det kanske brukar vara med hela tjocka släkten och man hinner bara kanske prata i fem minuter med alla, allt går i ett med en jädra fart och sedan är det all städning och så var det över. I år har man tiden, i år slipper man stressen, i år får man mycket tid med sin familj, i år blir det annorlunda men det betyder inte att det blir dåligt. Livet är vad man faktiskt gör det till i sina handlingar och tänk. 

Allmänt | |
Upp