Kartong efter kartong.

Jag hann inte blogga någonting i går då dagen gick i ett. Vi startade dagen med en härlig frukost framför tvn innan vi hoppade i rätt kläder och gick ut i skogen i 1,5 timme på en jättehärlig men så lerig promenad, kul var det och Albert älskade att springa runt, speciellt i vattenpölarna så efter promenaden blev det en dusch och föning för hans del och vi fick ihop 11 tusen steg vardera.

Vi åt en smarrig saffrans och laxgryta till lunch innan min sambo sa "vi kanske ska kika lite i kartongerna i kaosrummet" ja svarade jag och tänkte "det tar väl max två timmar.

Där satt jag på golvet medan sambon hämtade en kartong i taget och så gick vi verkligen igenom den, vad som skulle upp, vad som skulle tillbaka till kartongen och vad som skulle slängas och så var det dags för nästa tills alla kartonger var klara och slänghögen bara växte och växte vilket kändes så skönt. Vi vek ihop minst 20 kartonger och sparade kanske 8 stycken medan vi la skräp i några kartonger och ska slänga det på återvinningen, för det gjorde vi också, vi sorterade allt vi ska slänga så det står rejäla högar i hallen nu och det blir nog några vändor idag. Nu börjar kaosrummet likna ett helt okej rum. Och två timmar tog det inte, utan närmare bestämt 7 timmar som vi höll på. Så spenderade vi vår lördag. 

Allmänt | |
Upp