Så nervös av att dela med mig av detta 🙈

Jag kom inte in på kursen jag ville gå då den är extrem populär och jag hade inte höga förväntningar då de tar in väldigt väldigt få men jag har en reservplats, inte för att jag tror att någon hoppar av men man vet aldrig, kanske har jag turen att någon gör det. Vi får se, jag var ute sent med min ansökan så till hösten kanske jag har större chans. Tills dess kommer jag att utveckla mitt skrivande på olika sätt och detta är faktiskt läskigt att dela med mig av till er mina läsare då jag är "ny" på det sättet att skriva och jag har bara skrivit sådana texter två gånger, innan har jag skrivit och skriver på min personliga blogg, content och tidigare skrev jag produktcontent till Campadre. 

Ja som ni redan vet så är text jag och jag är text, det är en så himla stor del av mig som person, men hur som helst nu till det nya. Jag har skapat en ny blogg ( jag kommer givetvis ha kvar min nikys.se med som vanligt) åh vad detta är läskigt men okej här kommer den, här är min nya blogg som heter Noveller av dig klicka på länken för att komma direkt till den bloggen och som ni hör på namnet så är det noveller, jag ska ge mig på att skriva noveller och det är så himla kul att skriva och bara fantasin begränsar mig där, jag har redan nu lagt ut två noveller och kom ihåg, detta är första gången jag skriver noveller så va snälla och ni får jättegärna trycka på hjärtat på slutet av varje text på de noveller ni gillar vilket jag skulle bli jätteglad över. Och ni får gärna skicka noveller ni har skrivit till mig, ni får givetvis vara anonyma och så kan jag publicera den med bild och dela med mig av den till fler, den kan självklart vara påhittad eller från en verklig händelse, det bestämmer ni helt själva. Jag kommer att länka de nya novellerna här på denna blogg när de kommer upp så att ni vet. 

Maila mig på novelleravdig@outlook.com om du vill dela med dig av en novell. 

Åh vad detta är läskigt och jag hoppas att ni kommer att tycka om det. Jag andas ut nervositeten nu uppkuren i min stora favoritfotölj, den enda vi har haha.

Jag vill utvecklas både på den bloggen och självklart även här på min privata så glöm inte att ge mig ett hjärta även här på inlägg ni tycker extra mycket om. Det fungerar både att göra det från datorn, ipaden eller mobilen. Tack snälla för att ni hjälper mig att utvecklas i mitt skrivande. Det betyder väldigt mycket. 
Allmänt | #dröm, #drömmen, #författardrömmar, #novell, #noveller, #skriva | |
Upp