Storstädning!

I dag tog vi ett ryck och julstädade hela huset vilket var riktigt roligt, vi tog var rum för sig. När vi kollade i lådorna i tv bänken hittade vi benen till bänken, vilken skillnad det blev och sedan ställde vi även alla våra spel där under, längtar så till denna coronatid är över och man kan ha spelkvällar igen, jag längtar så mycket till det, eller vår traditionella uppesittarkväll i goda vänners sällskap som i år inte blir av, men bingolotto blir det ändå, vi har köpt en varsin lott och tänkte även ha facetime så det blir mysigt ändå.

Läste att det var fullt med folk i Åre. Jag förstår verkligen inte hur vissa tänker, det kanske inte är det smartaste draget att åka till fjälls i dessa tider när det är en pandemi och vi måste stötta sjukvården och oss själva och andra. Men tyvärr är det då att alla inte tänker som en själv. Vad är det med folk i dessa pandemitider? Varför kan man inte följa restriktionerna? 🤷‍♀️ Pandemin finns här hur mycket vi inte vill att den ska finnas här. Just nu är det som det är och man måste verkligen ta sitt personliga ansvar. Självklart kan olyckor hända ändå eller att man oturligt nog kan bli smittad men man måste göra allt för att minska smittan, minska risken för olyckor, så att vården räcker till... 

Åh vad jag längtar till att måla denna tvvägg med kalklitirfärg, jag tror att det kommer att lyfta rummet väldigt mycket. 







Allmänt | |
Upp