Tack!

Julfixandet fortsätter här hemma med massor av bullbak och julmusik. Albert var nyss och snodde en julklapp, jag hade slagit in ett tuggben och det hade det lilla livet öppnat och låg och gnagde på, kunde inget annat än att tycka att det ändå var rätt gulligt gjort medan jag plockade upp julpappret som låg lite här och där.

Jag själv jobbar inom vården men kan inte  göra det då jag har jätteproblem med mina luftrör, det började i januari, med extrem hosta och riktigt svåra andningsbesvär vilket resulterade i 3 gånger på akuten för att få adrenalin och kortison. Herregud vad läskigt det var kan jag lova, jag kunde knappt andas, coronan hade man nog inte hört om än och jag fick veta att jag hade allvarligare kruppanfall.. Jag har än i dag problem med luftrören, hosta och andningsbesvär i omgångar, 12 månader senare. Dom testade mig givetvis för covid 19 andra gången jag fick mitt anfall i mars men det jag vill säga är att jag vet hur det är att jobba inom vården, stressen, det där att man tar en för givet, bemötandet om man inte är i tid på exakt klockslag, att inte hinna med att äta m.m. Detta var innan pandemin. 

Jag känner bara en sån tacksamhet för vården och jag kommer aldrig ta den för givet, eller gnälla om man får vänta lite på akuten eller någonting, aldrig mer. Dessa människor förtjänar en sån jävla respekt, de förtjänar en otroligt tacksamhet, de förtjänar så mycket. De förtjänar att vi håller oss till restriktioner och gör allt för att minska smittan, de förtjänar att vi gör allt vi kan för dom i denna pandemi, att vi stannar hemma för dom. Att vi inte gnäller på om vi får vänta, de gör sitt allra bästa... Tack för allt ni gör mina hjältar till kollegor 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏


Med det sagt vill jag bara säga God Jul till er och ta hand om er, varandra och andra 🎄🎀

Allmänt | |
Upp