Tips på en sjukt rolig serie

Åh vad många fina personliga julkort vi har fått, på våra vänners barn, på min systers vackra bebis, på våra fina vänner som har gift sig och själv är man verkligen så kass på sånt, jag önskar verkligen att jag var pysslig men till nästa år ska jag fan vara bra på att skicka fina personliga julkort för jag vet bara själv hur glad jag blir i hjärtat av det. Skickar ni julkort? Nu är det fullt med julkort på kylskåpet, underbart! 
 
Sen fick jag en jättefin present av min ena chef, fick ett presentkort på guldfynd, en chokladask och ett jättefint diadem som blir perfekt till en framtida Italienresa. Men det var kortet som värmde sådär extra mycket då det stod att hon tackar mig för allt jag gör och för den jag är, då var det svårt att hålla bort tårarna kan jag lova. Det är verkligen det där lilla som gör så otroligt mycket, fan vad man uppskattar det.
 
Jag måste verkligen rekommendera er två serier, den första är sommaren med släkten och sedan serien Helt Perfekt, vi har bara sett några avsnitt på den sistnämnda och det blir både skämskudde och asgarv, jag skrattar så jag tjuter. Herregud vad rolig den är. 
 
Allmänt | Helt perfekt, Serier, tips i paros | |
Upp