Vår julafton

Julafton blev inte som vi brukar fira den men den blev helt underbar ändå. Vi åkte och träffade några ur våra familjer för fika och glögg utomhus och vädret var på topp. Vi började hos svärfar där Albert fick leka av sig och vi fick med oss en så fin julklapp som var fylld med godsaker från det italienska köket så nu kommer vi äta pasta de närmaste dagarna. Efter några timmar ute åkte vi vidare, vi gjorde något stopp på vägen och lämnade en julklapp till några som precis fått barn, efter det åkte vi hem till min familj för glöggmys på altanen. Myste med mina syskon och drack äppelglögg, ett tips till er som inte gillar vanlig alkoholfri glögg, riktigt gott. Jag fick en fantastiskt fin regnjacka av min familj i julklapp, så gulligt, var inte alls beredd på att få något alls då vi hade sagt att vi inte skulle ge några julklappar förutom till bebisar och Albert. Albert fick ett spel, en leksak och massor av gotta. 




Sedan åkte vi hem, jag min sambo och Albert lagom till Kalle Anka och efter det gjorde vi ett litet stockholmsvegetariskt julbord med lite gott och blandat sedan satt vi mest bara och pratade hela kvällen och myste och åt gott och gick runt i likadana pjyamaser hela dagen. 



En väldigt lugn, mysig jul hemma och jag känner bara en otroligt tacksamhet för mina nära och kära. Ett år där man verkligen insåg vad som är viktigast här i livet och att bry sig om sig själv och andra i denna pandemi 🙏



Allmänt | #jul, Julafton 2020, julhemma | |
Upp